Bosseweide 2 te 's-Gravenpolder  |  Routebeschrijving
A A

Praktijkinformatie

 

 

 

Afspraak maken

 

Assistentenspreekuur

 

Voor moeheidsklachten en buikpijnklachten heeft de huisarts meestal wat langer de tijd nodig en daarom wordt hiervoor altijd een dubbelconsult ingepland.

 

 

Diensten vanaf 18:00 uur tot de volgende ochtend 8:00 uur en tevens de weekenddiensten en diensten tijdens erkende feestdagen worden verzorgd door de huisartsenpost de Bevelanden te Goes. U dient dan eerst een afspraak te maken met de huisartsenpost alvorens u langs kunt komen: Telefoonnummer 0900-1785

 

Tijden van Bloedprikken

 

No Show-tarief

Helaas constateren wij dat het aantal patiënten dat niet verschijnt op een gemaakte afspraak bij huisarts, assistente of praktijkondersteuner de laatste jaren zeer sterk is toegenomen. Met ingang van 1 januari 2017 hebben wij, op advies van de Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV), een ‘no-show’ tarief ingevoerd. In de tijd die voor u gereserveerd stond had uw huisarts ook een andere patiënt kunnen helpen. Uw huisarts wil de wachttijd voor een afspraak zo kort mogelijk houden, immers u wilt ook met uw medische klacht zo snel mogelijk geholpen worden. Natuurlijk kan het bij iedereen wel eens voor komen dat er op het laatste moment iets tussenkomt, dat is dan overmacht. Daar hebben we alle begrip voor. We stellen het dan op prijs dat u uw afspraak tijdig afzegt zodat anderen gebruik kunnen maken van uw gereserveerde tijd in de agenda. Tijdig wil zeggen minimaal 24 uur voorafgaand aan een afspraak bij uw huisarts en minimaal 48 uur bij de praktijkondersteuner (DM, COPD of GGZ).

Mocht u zonder begripvolle reden niet op komen dagen (zonder dit vooraf te hebben kenbaar gemaakt), dan brengen wij de gereserveerde tijd in rekening.

De hoogte van dit‘no-show’ tarief:

De tarieven die wij hanteren voor een niet nagekomen afspraak  bij huisarts, assistente of praktijkondersteuner zijn 20 euro voor een enkel consult en 40 euro voor een dubbel consult.

Let op: de ‘no-show’-factuur wordt niet door de zorgverzekeraar vergoed en moet u dus zelf betalen.

 

Medische verklaringen

Het komt steeds vaker voor dat allerlei instanties om medische verklaringen vragen.
Deze verklaring mag uw eigen huisarts niet afgeven, omdat die geen objectief en onafhankelijk oordeel kan geven.
Mocht een vragende instantie toch medische informatie nodig hebben, dan kan die een onafhankelijk arts aanwijzen of door de medisch adviseur van de instantie informatie laten opvragen.
Hier vindt u de toelichting van de KNMG over de medische verklaring.

 

Actueel

13/10

De huisartsen van ’s-Gravenpolder, ’s-Heerenhoek en Ovezande gaan samenwerken in 1 Regiopraktijk
Zoals u wellicht weet is het tegenw...

Lees meer
27/06

Praktijk vrijdagmiddag 28 juni gesloten
In verband met ons teamuitje is de ...

Lees meer
Archief